Načini nakupa v spletni trgovini http://elektricni-skiro.si

V spletni trgovini je možno kupovati na več različnih načinov:

 1. Za izdelek ki vam je všeč nas preprosto POKLIČETE na 040354772 in se dogovorimo o prodaji.
 2. Prijavite se v trgovino kot registriran uporabnik*
 3. Pošljite nam sporočilo preko Facebook Messengerja kjer vam odgovorimo v najkrajšem možnem času 24/7

Prijava kot registriran uporabnik*
Za naročilo kot registriran uporabnik nadaljujte na blagajno ter izpolnite podatke

 1. Osebne informacije
 2. Naslov, ki bo uporabljen tako za račun kot za dostavo
 3. Način Pošiljanja  (trenutno poslujemo le z pošto Slovenija)
 4. Plačilo 

Izberite plačilo z bančnim nakazilom ter potrdite, da se strinjate s pogoji storitev in s pogoji do preklica.
Za zaključek naročila kliknite NAROČILO Z OBVEZNOSTJO PLAČILA z čemer je vaše naročilo potrjeno.
Vaše naročilo bo odposlano, ko prejmemo vaše nakazilo.

Uporabniške nastavitve registriranega uporabnika:

Moj Račun>> INFORMACIJE
Registriran uporabnik lahko svoje podatke (e-mail, geslo, prijava/odjava od novic in drugih partnerjev) ureja v razdelku  informacije
 
Moj Račun>> Naslovi
Prav tako lahko spremenite svoj naslov za DOSTAVO  ali dodate nov naslov, v primeru če bi želeli izdelek poslat na drug naslov, kot darilo ipd…
 
Moj Račun>> Zgodovina in podrobnosti mojih naročil
Tukaj so naročila, ki ste jih oddali od odprtja vašega računa. Spremljate lahko proces svojega naročila, ki se spreminja glede na to ali je račun ni/je plačan, V izvedbi, Poslano ali Preklicano, Napaka pri plačilu, Povrnjena kupnina
 
Moj Račun>> Dobropisi
Strankam, ki so registrirane velikokrat podarimo dobropis. Predvsem v času praznikov in začetku nove sezone. Splača se biti naš registriran uporabnik.
 
Moj Račun>> Moj seznam želja
Pripomoček za izdelke, ki so vam všeč, vendar se je včasih preprosto težko odločiti. Priljubljeni izdelki vas bodo tako počakali na seznamu želja. (Vendar pozor! Preberite si omejitve odgovornosti)
 
V primeru, Da bi želeli izbrisati svoj uporabniški račun nas lahko pokličete ali podaste svojo prošnjo preko e-maila, ki ste ga navedli ob registraciji.

 
 

 1. Izdaja Računa

 
Vsak nakup v spletni trgovini na http://elektricni-skiro.si  pred ali ob dostavi naročenih artiklov kupcu pošlje tudi račun in sicer v pdf formatu na e-naslov kupca.
Zakaj pošiljamo račun v elektronski obliki? To je naš prispevek k ohranjanju okolja.
Na naših računih ni lastnoročnega podpisa, vendar pa ustrezajo vsem, z zakonom dolocenim, zahtevam in so vsebinsko v skladu z 81. do 84. členom Zakona o davku na dodano vrednost – ZDDV-1.
Na računu sta razčlenjena cena in vsi stroški v zvezi z nakupom ter podano obvestilo o pravici do odstopa od pogodbe.
Kupec je dolžan preveriti pravilnost podatkov pred oddajo naročila. Kasneje podanih ugovorov glede pravilnosti izdanih računov ne upoštevamo.

vzami racun
 
DDV ni obračunan na podlagi 1. odstavka 94. člena ZDDV-1 (nismo zavezanci za DDV)
 

 

 1. Cene

 
Spletna cena
Spletna cena velja za vse registrirane uporabnike na http://elektricni-skiro.si, ki so podjetju Lanani.si, spletna trgovina, Marjan Založnik s.p. zaupali svoje podatke. Registriran uporabnik elektricni-skiro.si postanete z registracijo v spletni trgovini član trgovine.

Redna cena
Za nakup neregistriranih uporabnikov velja dogovorjena cena (To je redna ali cena če je izdelek v akciji). Vendar pa neregistrirani uporabniki niso upravičeni do bonusov ali dobropisov.
Kjer je ob artiklu izpisana samo ena cena, pomeni, da sta Spletna cena in Redna cena enaki. Kadar pa je pri artiklu Redna cena prečrtana, pomeni, da imajo registrirani kupci spletne trgovine http://elektricni-skiro.si možnost artikel kupiti po Spletni ceni .

Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti.
Kljub izjemnim naporom, da bi zagotovili najbolj ažurne in točne podatke, se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen. V tem primeru, ali v primeru, da se cena artikla spremeni med obdelavo naročila, bo podjetje Lanani.si, spletna trgovina, Marjan Založnik s.p. kupcu omogočila odstop od nakupa.
Vplačana sredstva po bonih, bonusih in predračunih se ne obrestujejo. Darilnih bonov in kod bonusov za popust ni možno menjati za gotovino.
Koda, promocijska koda, bonus…
 
Koda za popust
Koda za popust prinaša različne ugodnosti pri nakupu prek spletne trgovine http://elektricni-skiro.si in je časovno omejena. Aktivno kodo za popust najdete na naslovni strani oglasnega sporočila, na strani posameznega oddelka, v našem e-obveščevalcu ali drugih medijih.
V primeru, da kupec izkoristi kodo za popust, a naročilo s koriščeno kodo kasneje sam prekliče po lastni volji, do nove ugodnosti z naslova te kode ni več upravičen.
Uporaba kode za popust:

 • Izberite artikle, ki jih želite kupiti in jih dajte v košarico. Vrednost vašega naročila mora biti vsaj 1 € višja od vrednosti kode za popust. Ko končate z dodajanjem artiklov v košarico, nadaljujte s klikom na gumb Na blagajno. Izberite način dostave, navedite naslov za dostavo in izberite način plačila.
 • V istem koraku v polje Darilni bon, promocijska koda, koda za popust vpišite kodo za popust in vnos potrdite s klikom na gumb Uporabi. V primeru, da želite istočasno izkoristiti več kod za popust, jih v polje vnesite istočasno in jih ločite z vejico ali presledkom. Nato kliknite gumb Uporabi.
 • Za nakup enega artikla je možno uveljaviti le eno kodo za popust. Število kod za popust ne sme presegati števila naročenih različnih artiklov (na primer: ob naročilu 5 artiklov lahko sočasno uporabite največ 5 različne kode za popust).
 • Ko vpišete kode za popust, se vrednost kod za popust avtomatsko odšteje od cene vašega naročila v zadnjem koraku – Povzetek naročil. Ostane znesek, ki ga je potrebno še poravnati.
 • Koda za popust je enkratna koda, kar pomeni, da jo lahko uporabite le enkrat.
 • Kombinacija različnih oblik ugodnosti (koda za popust, promocijska koda in bonus) znotraj istega naročila ni mogoča.